Texels Kookboek - Kabeljauw "en papilotte"

Ingrediënten
200 gr kabeljauwfilet 1 citroen 1 paprika geel 1 paprika rood 1 ui
1 teentje knoflook 10 zwarte olijven zout peper

Hulpmiddelen
oven ovenschaal snijplank keukenmesje bakpapier

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 185 graden Celsius.
Snijd de paprika's in repen, de ui in ringen en de knoflook in plakjes.

Bereiding

Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Bestrooi de vis met zout, peper en 1-2 theelepels citroensap en de citroenrasp.Verdeel de paprika, ui en knoflook over het midden van de stukken bakpapier. Leg de vis erop en strooi de olijven en 1 theelepel tijm erover. Vouw 2 tegenoverliggende zijden van het papier naar boven toe samen en rol het iets op. Vouw de zijkanten ook naar boven toe dicht. Leg de pakketjes in het midden van de oven en bak de vis in 15-10 minuten gaar.

Serveertip

Eet smakelijk !!